Blijf op de hoogte met een RSS-feed

Wilt u niets missen? Met een RSS-nieuwsfeed ontvangt u automatisch alle nieuwe informatie van deze site. Vanaf nu kunt u zich ook aanmelden voor de Wnra-nieuwsbrief. Abonneer u door een vinkje te zetten voor 'Nieuwsbrief Wnra' en vul uw e-mailadres in.

©MjZ Photography (Flickr Creative Commons)

De komende maanden wordt steeds meer informatie en hulp beschikbaar. Wilt u niets missen van wat er op de site verschijnt? Stelt u dan een RSS-nieuwsfeed in. Met RSS hoeft u niet telkens zelf de site te bezoeken om te zien of er iets nieuws is gepubliceerd. U krijgt automatisch een melding zodra dit gebeurt. Begin volgend jaar kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief.

Hoe stelt u een RSS-nieuwsfeed in?

Om de inhoud van een RSS-feed te kunnen bekijken, heeft u een RSS-reader of een webbrowser nodig die RSS ondersteunt, zoals bijvoorbeeld Firefox. Microsoft Internet Explorer ondersteunt RSS vanaf versie 7. Een RSS-reader kunt u (gratis) downloaden van internet. Een goede RSS-reader voor Windows is bijvoorbeeld Feedreader 3. Ook kunt u gebruik maken van de website www.blogtrottr.com. Die stuurt u een e-mailbericht zodra er een nieuw bericht op deze website wordt gepubliceerd. Om de Wnra te volgen gebruikt u de volgende link: https://feeds.wnra.nl/nieuws.rss

Hoe gebruikt u een RSS-feed?

Wanneer u uw RSS-reader heeft geïnstalleerd, kunt u naar keuze RSS-feeds toevoegen.

Zo voegt u een RSS-feed toe met Feedreader:

  • Ga naar de oranje RSS-knop.
  • Klik op de rechtermuisknop en selecteer 'Snelkoppeling toevoegen'.
  • Klik op 'Add new feed', klik vervolgens op 'next'.
  • Geef de RSS-feed een naam en klik op 'finish'.

Om de e-mailmelding in te stellen op de website Blogtrottr doet u het volgende:

  • Vul de RSS link 'https://feeds.wnra.nl/nieuws.rss' in.
  • Vul uw eigen mailadres in.
  • Klik op 'Feed me'.