Nieuwe bouwsteen voor interne communicatie: Je bent en blijft een ambtenaar

Aan de slag met uw interne communicatie over de Wnra? In de interne communicatietoolkit op deze website vindt u een aantal voorbeeldteksten (bouwstenen) die u kunnen helpen uw medewerkers te informeren over wat er verandert en wat hetzelfde blijft. Net nieuw is een bouwsteen over de verandering van de rechtspositie: wat betekent dit voor het ambtenaarschap van medewerkers?

Nieuwe bouwsteen voor interne communicatie

Het is belangrijk om uw medewerkers duidelijk te informeren over de gevolgen van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra), en welke wijzigingen ze kunnen verwachten. Sommige medewerkers vragen zich misschien af wat de Wnra betekent voor hun ambtelijke status. Verdwijnt die, als het private ontslagrecht gaat gelden? In de nieuwe bouwsteen wordt uitgelegd wat er wel en niet verandert als de nieuwe rechtspositie gaat gelden. U kunt de tekst gebruiken voor webcontent, (online) brochures of andere communicatiemiddelen.

Download de bouwsteen

Download de bouwsteen: 'Uw rechtspositie verandert: basistekst voor communicatie naar medewerkers'

Ontvang als eerste Wnra nieuws

Wilt u meer hulp bij uw interne communicatie? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief. Dan krijgt u 10 keer per jaar nieuws over de Wnra in uw mailbox en mist u geen nieuwe bouwsteen voor interne communicatie.