Meer bekend over arbeidscongres Labour Lawlands op 21 november

Op donderdag 21 november 2019 vindt het grootste en belangrijkste Nederlandse arbeidsrechtcongres van 2019 plaats. De Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra), de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) en de door minister Koolmees ingestelde commissie “Regulering van werk” komen op dit congres aan bod. Organisatoren zijn de VNG en verschillende verenigingen voor arbeidsrecht en ambtenarenrecht.

Inmiddels is meer bekend over het programma. Meer dan 90 sprekers, ruim 40 workshops over uiteenlopende onderwerpen, verdiepingsworkshops in college-setting, Ted Talks, een market en een late night debat; er  is voor ieder wat wils!

Kajsa Ollongren (minister van BZK) zal het congres openen, Hans Borstlap, voorzitter van de commissie “Regulering van werk”, is een van de sprekers en er is een mystery guest die dit kennisfestival zal afsluiten.

Informatie en inschrijven

Meer informatie over dit congres kunt u vinden op de website www.labourlawlands.nl en u kunt u ook via deze website inschrijven voor LabourLawLands 2019. Noteer de datum alvast in uw agenda: donderdag 21 november, locatie De Fabrique, Utrecht.