Wnra en Wab centraal tijdens LabourLawLands 2019

Wat weet u over de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) en de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab)? Heeft u nog vragen over de veranderingen die deze wetten met zich meebrengen? Bezoek op donderdag 21 november het arbeidsrechtcongres LabourLawLands 2019 en ontdek wat u nog niet wist!

Header van het LabourLawLands congres

Op LabourLawLands 2019 kunt u zich onderdompelen in alles wat met de Wnra en de Wab te maken heeft. Neem bijvoorbeeld deel aan de LabourLawLands Academy en leer meer over de achtergrond van de wetswijzigingen. Of bezoek een van de vele workshops van LabourLawLands@Work. Er vinden meer dan 40 workshops plaats, waardoor er voor iedereen wel een interessante workshop tussen zit. Een kleine greep uit het aanbod:

  • Gebondenheid aan de cao, voor en na de Wnra
  • Arbeidsrecht in 60 minuten (voor ambtenaren)
  • Werkgeversaanprakelijkheid voor en na de Wnra

En sla ook zeker de TED Talks niet over, want tijdens deze presentaties komen de deelnemers van het congres zelf aan het woord. Op het centrale ontmoetingsplein LabourLawLands Market kunt u onder het genot van een hapje en een drankje netwerken met andere professionals.

Sprekers op LabourLawLands 2019

Kajsa Ollongren (minister van BZK) opent het congres tijdens LabourLawLands Live. Zij is als bewindspersoon verantwoordelijk voor de implementatie van de Wnra. Daarnaast spreekt Hans Borstlap, voorzitter van de commissie “Regulering van werk” over de toekomst van arbeidsrecht, sociale zekerheid en fiscaliteit. De dag wordt afgesloten met een mystery guest!

Meer informatie en inschrijven

LabourLawLands 2019 vindt op donderdag 21 november plaats in De Fabrique in Utrecht. Benieuwd naar wat er tijdens het congres nog meer te beleven is? Op www.labourlawlands.nl vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. Wacht niet te lang, want de aanmeldingen gaan hard!