Word lid van de Wnra community op LinkedIn!

Het is bijna 1 januari 2020. Grote kans dat u op dit moment volop bezig bent met de implementatie van de Wnra. Of bent u al zo goed als klaar? De implementatie verloopt voor iedereen anders en daarom kunnen we veel van elkaar leren.

Van offline naar online netwerk

Voor de zomer inventariseerden we de behoeften van professionals die zich bezighouden met de implementatie. Daaruit bleek dat er behoefte was aan een platform waar kennis rondom de implementatie van de Wnra gedeeld kan worden. Om deze reden startten we eind september een Wnra community op LinkedIn. Binnen de community ontmoet je andere vakgenoten, voorzie je elkaar van templates, deel je goede voorbeelden en ontvang je antwoord op al je vragen.

Die behoefte bleek ook uit onze deelname aan LabourLawLands 2019: het grootste arbeidsrechtcongres waar 2.000 bezoekers zich 21 november jl. verzamelden in De Fabrique in Maarssen. We gingen het gesprek aan met de bezoekers, en kwamen te weten waar zij zich in de implementatie bevinden en waar ze tegenaan lopen. Op de vraag of men een platform waarin kennis rondom de implementatie gedeeld wordt kan gebruiken, was het antwoord volmondig ‘’ja!’’.

Doe je mee?

Al 81 leden gingen je voor en zijn inmiddels lid. We nodigen je graag uit! Lid worden van de community kan hier.